Astro Contact

astrolijn-links1

Horoscoop

Een horoscoop is een astrologische voorstelling van het hemelgewelf, gezien vanuit een specifieke plaats op aarde op een welbepaald moment.
De term is afgeleid van het Griekse "horoskopos", wat "kijken naar de uren" betekent en "horoskopoi", "schrijver van het uur".
Volgens de astrologie bestaat er een verband tussen de stand van hemellichamen zoals zon, maan en planeten en gebeurtenissen die op aarde plaatsvinden.
Een horoscoop kun je opstellen voor iedere gebeurtenis, in het verleden, heden en de toekomst.
Wanneer een horoscoop bijvoorbeeld gericht is op het geboorte jaar spreken wij over een "geboortehoroscoop".
Deze, maar zeker ook de "dag horoscoop" gebaseerd op een of meerdere sterrenbeelden zijn tegenwoordig zeer populair.

Een horoscooprubriek in een tijdschrift of krant is gebaseerd op actuele zon, maan - en planeetstanden die worden vergeleken met de globale stand van de Zon in de geboortehoroscoop
(iemands "sterrenbeeld"). Dat is eenvoudig te rubriceren: elk jaar omstreeks iemands verjaardag staat de zon op dezelfde plaats in een bepaald teken van de dierenriem.


Een persoonlijke horoscoop is gericht op u als persoon, welke u vaak meer inzicht verschaft over u heden, verleden of toekomst.
De horoscoop uit kranten en tijdschriften kan als een globale indicatie gezien worden.

Onze Nederlandse zuster website tijdvoorspiritualiteit bied u gratis via onderstaande link de jaar horoscopen van 2020 aan.

 

Horoscoop tvst 2020

Astro Contact (Credits)